Vesi, glütseriin, propüleenglükool, naatriumstearaat, sorbitool, naatriumlauraat, naatriumkookosulfaat, naatriumkookosulfaat, kokoaamidopropüülbetaiin, kookosglükosiid, naatriumkloriid, etidroonhape.
Päritoluriik: Ühendkuningriik
Sertifikaadid: MSDS
Poolläbipaistev seebipõhi, ilma SLS (naatriumlaurüülsulfaat/naatriumlaurüülsulfaat), SLES (naatriumlaurüülsulfaat/naatriumlaurüülsulfaat). Seebipõhi on lõhnatu, seega sobib see ideaalselt teie valitud eeterlike õlide ja lõhnaainetega. Seebipõhi pH 9,5 kuni 10,5.
Seebialuse sulamistemperatuur: 50-65º C.
Soovitatav on mitte kuumutada seebipõhja üle 70º C, sest muidu võib seebipõhi värvuda.
Seebipõhja on väga lihtne kasutada: te ei pea vaeva nägema retseptide väljatöötamisega, see ei vaja naatriumleelist ning seda saab valmistada mitmesuguste värvide ja lõhnadega. Samuti on seebi kõvastumisaeg palju lühem kui tavalise külmtöötlemise seebi puhul ja seda saab kasutada kohe pärast kõvastumist.
Seebi valmistamise protsess:
- Võtke seebipõhi pakendist välja ja lõigake see väikesteks tükkideks, et seep sulaks ühtlaselt ja kiiresti.
- Pange seep kaussi ja kuumutage seda auruvannil (keetke teises kausis vett ja asetage kauss koos tükeldatud seebikuubikutega selle kohale). Soovitame seepi sulatada pigem auruvannis kui otsesel kuumusel, et vältida ülekuumenemist ja värvimuutust. Soovitame, et temperatuur ei ületaks 72º C.
- Kui seebipõhi on täielikult lahustunud, kanna peale soovitud lõhn ja värv. Segage seebipõhja ettevaatlikult, et lõhnad ja värvid omavahel ühenduksid ja ei eralduksid hiljem.
- Valage valmis seep vormidesse ja laske sellel täielikult taheneda. Eemaldage vormidest, kui see on tahenenud, ja nautige oma käsitsi valmistatud seepi.
Seebipõhi on pakendatud 1 kg, 6 kg või 12 kg pakenditesse.